Název | Množství a jednotka |
---|---|
povidla | 150 g |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
skořice | kousek |
badyán | špetka |
sušené švestky | 4 ks |
citrónová šťáva | 1 lžička |
sůl | 1/2 lžičky |
Postup: Jogurty smícháme se zakysanou smetanou, lžící moučkového cukru a s ušlehanou... zobrazit recept
Postup: Mléko nalijeme do mixéru, přidáme bílý smetanový jogurt, dvě lžičky moučkového... zobrazit recept
Postup: Vajíčka uvaříme natvrdo. Plátky hovězího masa naklepeme - můžeme použít... zobrazit recept
Postup: Sýr (eidam, čedar, goudu) nastrouháme na jemném struhadle. Anglickou slaninu a... zobrazit recept
Postup: Utřeme žloutky s cukrem a máslem, přidáme mléko, mouku smíchanou s práškem do... zobrazit recept
Levandule lékařská – Lavandula angustifolia - půvabná rostlina známá pro svou nezaměnitelnou vůni a léčivé účinky, k nimž se využívá celá nadzemní část rostliny. Původní domovinou levandule je středomoří, má jistý nádech... zobrazit článek
Restaurace je součástí Resortu Farské lúky, který se nachází v centru malebné...